top of page
Informeclaseobrera.jpg

COL·LABORADORS

ÀNGEL PUIG BOLTÀ

Regidor del govern de Argentona en les àrees d’Educació, Cultura, Patrimoni, Cooperació i Igualtat. 

Arquitecte tècnic, vegà i ecologista convençut, ha estat membre fundador de la Coral Primavera per la Pau i president durant 25 anys i actualment participa al Consell de Solidaritat de Mataró.

IMMA BATLLE

Llicenciada en Filologia Catalana al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

MARTÍN NOTARFRANCESCO

Sóc periodista i consultor en Comunicació Política. Treball en el multimedio de la Universitat Nacional de Còrdova des de 2011. Dit multimedio posseeix dues emissores de ràdio, dos senyals de televisió i un portal web.He fet diverses tasques i participacions en ràdio i televisió, sent els temes d'actualitat i de política a les quals més em vaig dedicar.
 

Des de 2017, l'empresa on treball, va decidir iniciar un nou projecte: La creació de Canal O. Des de llavors, vaig enfocar la meva tasca professional en aquesta projecte. Des d'aquí vaig començar a indagar sobre històries de Còrdova. En aquesta cerca em vaig topar amb Bialet Massé i Carlos Casaffousth.

GRACIELA BIALET

Escriptora argentina, comunicadora social, llicenciada en Educació, especialista a lectura i literatura (Programa "Tornar a llegir”, Pla Nacional de lectura i va dirigir la biblioteca provincial de mestres de Còrdova). Posseeix diverses distincions per la seva activitat professional. Dels seus 39 obres publicades es destaca el llibre "Un tal Bialet"

 

NORBERTO HUBER

Sóc Analista de Sistemes d'Informació i, des de 1998, dedicat a biografiar a Joan Batlle Mas, batejat el 19 de Juny 1846 a Argentona, Catalunya, Espanya, emigrat en 1873 i immigrat a l'Argentina Juan Bialet Massé en 1873, mort el 22 de de abril de 1907 a Buenos Aires), amb l'objectiu de definir el seu rumb de Vida, buscant col·laborar definint els causals de la seva Obra, tan prolífica i destacada, esforçat en el benestar social enmig de les societats on va viure, amb la finalitat que altres experts sumin a les interpretacions dels seus assoliments, en el perfeccionament social i humà dels seus contemporanis i de les generacions i societats que van succeir a la seva època.

MARTA TEMRY

Dissenyadora gràfica argentina de Buenos Aires. Protectora de les lluites populars i dels treballadors. Solidaritat, compromís i defensa incondicional de la classe social a la qual un pertany.

CANAL U 

És un canal de televisió digital terrestre de caràcter universitari que s'emet des de la ciutat de Còrdoba. Pertany al Multimedio SRT (Serveis de Ràdio i Televisió de la Universitat Nacional de Còrdoba).

JOAN PERE
LE BIHAN RULLAN

(Marsella, 1948), de pare bretó i mare mallorquina,[1] estudià filologia espanyola a la Universitat d'Ais de Provença i fou professor de castellà a un liceu de Marsella. Militant d'esquerres, el 1973 deixà la feina per treballar com a obrer a Marsella, La Ciutat i La Sanha, on destacà en la defensa dels treballadors marroquins i tunisians sense papers. Va organitzar la campanya per a l'alliberament de militants bascs i catalans tancats a l'Illa d'Yeu. El 1977 s'establí a Perpinyà i el 1979 es va fer càrrec de l'escola catalana la Bressola de Nyils (el Rosselló).

bottom of page